De ideale jurk voor het O-silhouet – lichaam in balans

De ideale jurk voor het O-silhouet - lichaam in balans

De jurk is een fijn kledingstuk, je bent hiermee immers meteen ‘goed gekleed’. Het is ook een veelzijdig kledingstuk in gebruiksgemak. Je kunt hem combineren met een jasje voor naar je werk en met een vest als het wat meer casual mag zijn. De ideale jurk voor het O-silhouet moet aan een aantal voorwaarden voldoen.

Ben jij de vrouw met het O-silhouet , ook wel het Appelfiguur genoemd, dan is je taille het breedste punt van je lichaam. Jouw jurken zullen gemakkelijk, zonder te blijven kleven, over dit deel van je lichaam moeten glijden. Je hebt prachtige benen, dus laat ze zien!

De ideale jurk voor het O-silhouet is een ruimvallend model dat aan de onderkant iets toeloopt. Het ontwerp van de jurk verhult de taille en legt het accent op de benen. Afhankelijk van de gekozen stof zal het O-silhouet meer of minder uitgesproken zijn. Draag de O-lijn iets boven de knie, met een panty of op een skinny jeans.

Dit model in een effen medium of donkere kleur is het ideale LYCD voor jou. Je hem zowel formeel  te een jasje of informeel dragen met een vest. Dan moeten jasje en vest lichter of opvallender van kleur zijn. Op deze manier camoufleer jij je trommelbuik.

De ideale jurk voor het O-silhouet - lichaam in balans

 

Op mijn Pinterestbord Mateloos mooi vind je nog meer jurken

Wil je niets missen van mijn stijltips? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.