De ideale jurk voor het 8-silhouet – lichaam optisch in balans

De ideale jurk voor het 8-silhouet moet de heupen smaller en het bovenlichaam groter laten lijken om het lichaam voor het oog in balans te brengen. Zo ontstaat een beeld waar je in de spiegel graag naar kijkt.

De ideale jurk voor het 8-silhouet

Ben jij de vrouw met het 8-silhouet dan is het belangrijk dat je taille wordt geaccentueerd. Dit is immers je slankste punt en je slankste punt moet je nooit verstoppen onder te wijde kleren. Ook moet een jurk voor het 8-silhouet de in verhouding brede heupen in balans brengen met het bovenlichaam.

Met je lage balans leg je de nadruk altijd op je bovenlichaam, zodat jouw – in verhouding – brede heupen smaller lijken. Als je borstomvang kleiner is dan je heupomvang kunnen details op borsthoogte je borsten wat voller laten lijken. Ook dit draagt weer bij aan aan een uitgebalanceerd figuur.

Een jurk voor het 8-silhouet – met je rechte heup (anders dan bij het X-silhouet) zal de rok van je jurken altijd recht lang je heupen naar beneden moeten vallen. Ook zullen de bandjes van de jurk de schouderhoek moeten raken om je schouders breder te laten lijken.

De ideale jurk voor het 8-silhouet -

Meer lezen?