Accessoires zijn de lijm in je garderobe

Accessoires zijn de lijm in je garderobe. Ze zijn onmisbaar om van losse kledingstukken die je niet echt weet de combineren een leuke outfit te maken. Kledingstukken die ongewild in de kast blijven hangen wordt verleden tijd.

Accessoires zijn de lijm in je garderobe

Zo maak je van losse kledingstukken een geheel – Het sleutelwoord is: herhaal de kleur. Accessoires zijn daarbij onmisbaar. Behalve dat ze je kleding kunnen up-daten en persoonlijk maken, zijn ze ook heel geschikt om van losse kledingstukken een geheel te maken. Accessoires zijn de lijm in je garderobe!

De kers op de taart – Jouw outfit ziet er direct anders uit, dus besteed er wat tijd én geld aan. Een mooie sjaal of een goedgekozen ketting die bij jouw kleurtype past, is een investering waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Ook op deze foto’s zie je dat accessoires de lijm in je garderobe zijn.  Hier zie je metten wat het effect van een goedgekozen accessoire kan zijn. Een ketting in de kleur van de broek, een nonchalant geknoopt riempje dat de kleur van de jas herhaalt, een halssnoer met net dat stukje ‘groen’ van het short, de voorbeelden spreken voor zich.

Accessoires zijn de lijm in je garderobeAccessoires zijn de lijm in je garderobeAccessoires zijn de lijm in je garderobeAccessoires zijn de lijm in je garderobe
Accessoires zijn de lijm in je garderobe

Bron foto’s Pinterest

Nog meer inspirerende voorbeelden kun je bekijken op mijn Pinterest