Dit dessin past bij jouw stijlpersoonlijkheid

Ben jij dol op een bloemendessin of moet je er niet aan denken om in een bloemetje gekleed te gaan? Jouw voorkeur voor een bepaald dessin zegt veel over je stijltype.

Dit dessin past bij jouw stijlpersoonlijkheid

Mireille mailt:  Ik ben niet zo van de dessins, vind het snel te veel van het goede en moet er al helemaal niet aan denken om ze te combineren. Als ik nu door kledingwinkels loop krijg ik de indruk dat ik wel mee moet doen met de trend van dessins. Wat raad jij mij aan?

Blijf altijd bij je eigen voorkeuren, Mireille, dan zet je een geloofwaardig beeld van jezelf neer. Niet iedereen voelt zich prettig in een dessin en dat straal je dan ook uit. Het heeft alles te maken met jouw stijlpersoonlijkheid. Er zijn vrouwen die zich prachtig voelen in een abstracte print en anderen die het liefst gekleed gaan in een bloemendessin. En jij bent wellicht de vrouw die niet verder wil gaan dan een klein streepje of een vage ruit, maar het liefst in effen kleding loopt. Ik zet de zes stijlpersoonlijkheden even voor je op een rij, dan kun je zelf beoordelen of mijn inschatting juist is.

Dit dessin past bij jouw stijlpersoonlijkheid:

  • De dramatische extravagante vrouw draagt het liefst abstracte of geometrische dessins met een hoog licht-donkercontrast. Ook voelt zij zich prettig in dierenprints, zoals een zebra- of luipaarddessin.
  • De romantische vrouw heeft een voorkeur voor bloem- en vlindermotieven, maar ook in een noppendessin voelt zij zich supervrouwelijk.
  • De creatieve non-conformistische vrouw hult zich het liefst in etnische dessins en vindt het leuk om meerdere dessins te combineren.
  • De elegant eurochique vrouw hult zich het liefst in effen kleding, maar kan een fijn streepje of een vage ruit ook wel waarderen.
  • De natuurlijke vrouw houdt van kleine dessins in rustige kleuren en met weinig contrast.
  • De klassieke vrouw vindt een Schotse ruit leuk, maar ook een streepdessin en een polkadot behoren tot haar favorieten.

Zoals je eerder op mijn blog hebt kunnen lezen heb je nooit één stijl. Op je werk heb je misschien een heel andere kledingstijl dan in je vrije tijd. Je ‘bent’ altijd een mix van een paar stijlen, dat maakt jou zo uniek.

Dit dessin past bij jouw stijlpersoonlijkheid
Een abstract dessin met een hoog licht-donker contrast

Op mijn Pinterest vind je nog meer foto’s van kledingstijlen.

Meer lezen? :