Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer – separates

Je kunt een jurk of jumpsuit kopen maar ook een blouse met een rok of broek in hetzelfde dessin.  Met separates kun je namelijk zoveel meer.

Met separates kan nog zoveel meer

Met afzonderlijke kledingstukken of, zoals ze vaker genoemd worden, separates kun je eindeloos veel combinaties maken. Ideaal om mee te nemen op vakantie, maar ook voor in het dagelijkse leven.

Men neme een blouse en rok met hetzelfde dessin. Als je naar het dessin kijkt, zie je meteen met welke kleuren je de blouse en rok kunt combineren. afzonderlijk je niet weerhouden om de blouse ook op een off white of ivoorkleurige broek/rok te dragen. Dit zijn lichte en warme neutralen die het altijd goed doen bij een warm dessin, zoals dit. Ook kun je de rok met een hemdje of shirtje in een warme pasteltint combineren.

Met losses kledingstukken kun je zoveel meer

Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer

Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer

Met separates kun je zoveel meerMet separates kun je zoveel meerIk laat hier slechts vier combinaties zien, je hoeft niet super creatief te zijn om nog meer outfits te bedenken. Als je binnen je kleurenpalet blijft zijn de mogelijkheden legio. Probeer het ook eens met onderstaande kledingstukken. Hoeveel combinaties kun jij met deze kledingstukken maken? En welk kledingstuk zou jij erbij kopen om nog meer mogelijkheden te krijgen? Zo begin je met een garderobecapsule en wordt kofferpakken een fluitje van een cent.

Weet je wat nog een voordeel van afzonderlijke kledingstukken is? Als je kiest voor een broek en blouse, heb je niet het probleem dat ik bij een jumpsuit vaak zie. Dat hij bij het kruis gaat trekken als je gaat zitten. Dit omdat het lijfje te kort voor de draagster is.

Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer
Met separates kun je zoveel meer
Wil je weten hoe jij eenvoudig jouw ideale garderobe kunt krijgen? Dat begint met te ontdekken welke kleuren je fantastisch staan en welke kledingmodellen bij jouw figuur passen. De kleuren kun je zelf ontdekken met de doe-het-zelf kleurenanalyse.  Ontdek bij de zeven bodytypes welk bodytype je hebt en lees de berichten die daarbij horen.