Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer – separates

Je kunt een jurk of jumpsuit kopen maar ook een blouse met een rok of broek in hetzelfde dessin.  Met separates kun je namelijk zoveel meer.

Met separates kan nog zoveel meer

Separates zijn afzonderlijke kledingstukken waarmee je eindeloos veel combinaties kunt maken. Ideaal om mee te nemen op vakantie, maar ook voor in het dagelijkse leven.

Men neme een blouse en rok met hetzelfde dessin. Als je naar het dessin kijkt, zie je meteen met welke kleuren je de blouse en rok kunt combineren. Laat je niet weerhouden om de blouse ook op een off white of ivoorkleurige broek/rok te dragen. Dit zijn lichte en warme neutralen die het altijd goed doen bij een warm dessin, zoals dit. Ook kun je de rok met een hemdje of shirtje in een warme pasteltint combineren.

Met losses kledingstukken kun je zoveel meer

Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer

Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer

Met separates kun je zoveel meerIk laat hier slechts drie combinaties zien, je hoeft echt niet super creatief te zijn om nog meer outfits te bedenken. Als je binnen je kleurenpalet blijft zijn de mogelijkheden legio.

Weet je wat nog een voordeel van afzonderlijke kledingstukken is? Als je kiest voor een broek en blouse, heb je niet het probleem dat ik bij een jumpsuit vaak zie, dat de jumpsuit gaat trekken als je gaat zitten. Dit omdat het lijfje te kort voor de draagster is.

Met afzonderlijke kledingstukken kun je zoveel meer
Met separates kun je zoveel meer

De verkoopadressen: