De ideale jurk voor het H-silhouet – lichaam in balans

Jurken zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Maar welke modellen staan het H-silhouet nu goed? Zie hier waar de ideale jurk voor het H-silhouet aan moet voldoen.

Heb jij ook zo zin in een jurkje, maar durf je het niet aan omdat je niet weet welk model je goed staat?  Voor iedere vrouw is er wel een jurk als je weet waar je op moet letten. Deze week de ideale jurk voor het H-silhouet. Hieronder twee modellen voor het H-silhouet Het model rechts is met name geschikt voor de jonge slanke Rechthoek, de jurk links kan iedere vrouw met het H-silhouet dragen. Heb je grote borsten vermijd dan het rechter model. De jurk zal je vormeloos en dikker laten lijken dan je bent.

De ideale jurk voor het H-silhouet - lichaam in balans

De ideale jurk voor het H-silhouet suggereert een taille, maar benadrukt deze niet. Dat wil zeggen dat er geen naad ter hoogte van de taille zit, maar dat er wel een lichte taillering aanwezig is. Voor de mouwlengte geldt dat deze bij voorkeur eindigt ter hoogte van de elleboog of halverwege de onderarm (driekwart). Omdat het H-silhouet slanke benen heeft, mogen die gezien worden. Net boven, op of net onder de knie is de mooiste roklengte.

Jurk Kyra en Ko

                    

Op mijn Pinterestbord H-silhouet vind je meer inspiratie.

Eén gedachte over “De ideale jurk voor het H-silhouet – lichaam in balans”

  1. Beste Martina, koop een jurk die goed past over je borsten en laat onder je borsten verticale coupenaadjes aanbrengen (of doe dat zelf). Zorg er ook voor dat de wijdte van de rok van de jurk iets aangepast wordt als dat nodig is. De twee modellen die ik hierboven laat zien zijn beslist niet de enige modellen die een Rechthoek kan dragen. Gezien jouw lichaamslengte staan andere modellen wellicht beter. Ik heb je reactie nu pas gezien (1 februari), mijn excuses! Groeten, Lida

Reacties zijn gesloten.