Grijs is niet saai als je het zo combineert

Het is de ideale neutraal voor sportkleding, in je vrije tijd en naar je werk. Maar draag grijs daar niet van tot tot teen. 

Grijs is niet saai als je hem zo combineert

Grijs kan in alle seizoenen gedragen worden. Maar met name in de overgangsseizoenen, zoals nu in de herfst als andere neutralen voor je gevoel nog te donker zijn, is grijs de ideale neutraal. Grijs is een mix van zwart en wit en als er geen andere kleur bij gemengd wordt, is grijs geschikt voor alle kleurtypes.

Met meer wit erbij wordt grijs lichter (zilvergrijs), met meer zwart erbij dieper (antracietgrijs). Maar je kunt grijs ook warmer of koeler maken. Lees mijn bericht Grijs kan warm en koel zijn

Grijs is niet saai als je het zo combineert 
– Als je grijs normaal gesproken maar wat saai vindt, dan laat ik je nu zien hoe je grijs spannender maakt. Ook de modekleuren voor deze herfst en winter passen weer prachtig bij grijs.

Modekleuren herfst-winter 2023-2024

Grijs is de ideale neutraal voor op je werk, maar ga niet van tot tot teen gekleed in grijs. Het is beter als je grijs combineert met een basiskleur, wil je niet als een grijze muis gezien worden. Ook voor in je vrije tijd of in je sportkleding is deze neutraal niet saai.

Grijs is niet saai als je hem zo combineert

Grijs is niet saai als je hem zo combineert

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om anders naar grijs te kijken en dat je de voorbeelden niet al te letterlijk neemt. Soms kan een ketting, tas of sjaal het verschil maken om ‘grijs’ te omarmen.

TIP: Vrouwen met grijs haar kunnen met deze neutraal nooit de mist ingaan. Lees De twee beste neutralen voor een garderobecapsule 

Meer lezen?

 

6 gedachten aan “Grijs is niet saai als je het zo combineert”

 1. Ik houd van grijs en hoopte dit jaar dan ook veel grijs in de winkel te zien, maar dat valt me echt tegen! Je ziet bijna alleen maar aardetinten en zwart/wit. Waarom zijn er bijvoorbeeld zo weinig jassen in grijs dit seizoen?

  1. Dat hangt van de inkopers af wat er uiteindelijk in de winkels komt te hangen. Snuffel op internet daar zie je echt wel wat meer grijs.

 2. Beste Lida, je weet altijd de mooiste kleurencombinaties voor te stellen. Deze kleur grijs biedt heel wat mogelijkheden om te combineren. Dat geeft me weer goede ideeën voor de herst en winter. Dank voor je adviezen. Diane

 3. Kedves Lida,
  egyre több időt töltök fantasztikus írásaiddal, nagyon sok újat tudok meg belőlük, pedig egész életemben designnal és esztétikával foglalkoztam! Ma 70 fölött vagyok, ennek ellenére is tudsz újdonságokat mondani!
  Köszönöm
  Klára Budapest

  Ik besteed steeds meer tijd aan je fantastische teksten, ik leer er veel van, ook al heb ik mijn hele leven met design en esthetiek te maken gehad! Vandaag ben ik de 70 gepasseerd, maar je kunt mij nog steeds nieuwe dingen vertellen!
  Bedankt
  Klara Budapest

Reacties zijn gesloten.