Schoenen die passen bij je bodytype, je enkels en kuiten

Weet je dat schoenen ook een belangrijke rol spelen als het gaat om je lichaam voor het oog in balans te brengen?

Schoenen die passen bij je bodytype, je enkels en kuiten

Schoenen kunnen je enkels en kuiten voller of slanker laten lijken en ook je figuur voor het oog in balans brengen. Heb je een lage balans, zoals het A-silhouet en het 8-silhouet, dan doe je er goed aan geen naaldhakken te dragen. Terwijl vrouwen met een hoge balans juist schoenen met blokhakken beter kunnen vermijden.

Schoenen die passen bij je bodytype:

  • Slanke naaldhakken geven vorm aan je kuiten én heupen. Met name geschikt voor de slanke heupen en benen van vrouwen met het V- silhouet of H-silhouet.

 

Naaldhak (grote maat schoenen)

  • Sleehakken zijn voor veel vrouwen geschikt en ze zijn zeer comfortabel. Bij dit model schoen kan de hak breder of smaller zijn. Smallere hakken gaan goed samen met de slanke enkels en benen van bijvoorbeeld het O-silhouet

Sleehak  

  • De plateauzool lijkt voor kleine vrouwen ideaal omdat ze snel centimeters lengte toevoegen. Maar pas op dat je ze geen ‘blok aan je been’ worden. Pumps met een geïntegreerde plateauzool zijn wel het proberen waard. Voor vrouwen die hun benen slanker willen laten lijken is een schoen met een plateauzool een goede keus.

Plateauzool

Sandalette met plateauzool

  • De kegelhak is onderaan smal en wordt naar boven toe breder. Het oog wordt naar beneden getrokken en dit model schoen is dus minder geschikt voor vrouwen met stevige enkels en kuiten.

Kegelhak 

  • Een schoen met een blokhak is comfortabel en laat je benen slanker en vrouwelijk lijken. Met name voor het A-silhouet en het 8-silhouet een favoriet model. Zo kies je schoenen die passen bij je bodytype.

 

Blokhak 

Blokhak

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren