Miskopen voor het X-silhouet – laat deze kleding hangen

Als je het X-silhouet hebt dan is het een doodzonde als je je taille negeert. Die slanke taille is immers je sterke punt.

Als je het X-silhouet hebt dan is het een doodzonde als je je taille negeert. Die slanke taille is immers je sterke punt. Laat rechte jurkjes zonder taillering dan ook hangen, maar er zijn nog meer modellen die niet het beste in jou naar boven halen. Dit zijn de miskopen voor het X-silhouet.

Als je weet welke kleding je kunt laten hangen, wordt winkelen leuker, minder kostbaar en bespaart het je ook nog eens tijd.

Miskopen voor het X-silhouet!Ben je er niet zeker van of je het X-silhouet hebt? Kijk dan bij de uitleg over de verschillende bodytypes.

Dit zijn miskopen voor het X-silhouet :

 • Lichte broeken/rokken in combinatie met een donkere top.
 • Je tops en jasjes laten eindigen op het dikste deel van je heupen
 • Rechte tuniekstijlen voor je tops en jurken
 • Jeans met lichte wassingen op je dijbenen en heupen
 • Lange rechte blazers/jassen die laag op je heup eindigen. Dat heb je gemeen met het A-silhouet.
 • Alles wat boxy en rechthoekig is (dus ook dessins).
 • Klepzakken op je billen en op heuphoogte

4 gedachten aan “Miskopen voor het X-silhouet – laat deze kleding hangen”

 1. Hoi lida dankjewel voor weer een leerzame zondagochtend. Alleen weet ik nu niet wat ik wel kan dragen met een x silhouet. De mode schrijft toch voornamelijk rechte modellen voor.

  1. Er zijn nog genoeg jurkjes met een ’taille’ te koop, Flox! En bedenk dat de ‘rechte’ vrouwen (zoals ik) jarenlang meer moeite moesten doen om een recht jurkje te vinden.

 2. Goedenavond,
  Waarom is het eigenlijk niet goed om jeans met lichte wassingen op de dijen/heupen te dragen? Zou ik dan beter een compleet effen jeans dragen?

  Alvast bedankt!

Reacties zijn gesloten.