Tips voor de perfecte zonnebril

Tips voor de perfecte zonnebril

De perfecte zonnebril voor jou beschermt niet alleen je ogen, maar hij draagt ook bij aan je uitstraling. Vind je het moeilijk om de goede zonnebril te vinden? Dan heb ik hier een paar tips voor je:

  • Het montuur van een voor jou perfecte zonnebril moet passen bij je huid- en haarkleur. Leg daarvoor de bril op je Personal Color Card en kijk of de kleuren van je bril matchen met de kleuren van je kaart. Je weet nu zeker dat je een zonnebril hebt uitgekozen die perfect staat bij je huid- en haartint.
  • Kijk naar je gezichtsvorm. Als je een stijladvies hebt gehad dan weet je inmiddels welke gezichtsvorm je hebt en waar je op moet letten. Bij een rond gezicht bijvoorbeeld geen ronde bril, want dan lijkt je gezicht nog ronder. Een rechthoekig of vierkant gezicht daarentegen staat een recht model bril met afgeronde hoeken mooier.
  • Wees je ervan bewust dat je een min of meer donker vlak toevoegt en dat je ogen niet meedoen In het geheel. Op de foto zie je dat deze zeer donkere bril prima staat bij het donkere haar van het model. De felrode lipstick geeft tegenwicht aan het donkere montuur. Probeer je eens voor te stellen hoe deze bril zou staan met een zachtroze lipstick.
  • Zorg dat de voor jou perfecte zonnebril in verhouding is met je gezicht. Een langer gezicht kan zich een groot montuur veroorloven, heb je daarentegen een klein gezicht kies dan ook een kleinere zonnebril. Ook de zwaarte van het montuur moet in verhouding zijn met de schaal van je lichaam.

Tips voor de perfecte zonnebril

Meer inspiratie vind je op mijn Pinterestbord Gezichtsvormen