Een kleuradvies is een cadeau aan jezelf

De voordelen van een kleurenanalyse zijn legio

Een kleuradvies is een cadeau aan jezelf. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, om een goede indruk te maken doe je er beter aan die kleuren te dragen die jouw persoonlijkheid en figuur benadrukken. Als je die specifieke kleuren draagt die jou het beste staan, zal dat je pluspunten benadrukken en zul jij jezelf aantrekkelijker vinden en zelfverzekerder voelen. En dus ook zelfverzekerder overkomen. De kleur van je ogen, de kleur van je haar en je huidtint bepalen je persoonlijke kleurtype.

Je wilt graag weten welke kleuren je goed staan? Ik maak voor jou een persoonlijke kleurenanalyse op basis van het Personal Color Card systeem, dat 78 kleurtypes heeft, met ieder een eigen kleurenpas.

Als jij je eenmaal hebt laten adviseren zul je verbaasd zijn hoe snel je kunt ‘shoppen’ en hoeveel combinaties je kunt maken als je eenmaal een garderobe in de goede tinten hebt. Als je meer wilt weten neem contact met mij op.

Let op: Met ingang van 1 maart 2021 geef ik geen kleurconsulten meer in mijn praktijk. Tijdens de coronalockdown ben ik begonnen met Kleuradvies op afstand en daar heb ik het inmiddels zo druk mee dat ik besloten heb mij daar alleen nog op te richten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren