Zomerreces

Zomerreces

Lieve lezer

Zoals elk jaar gebruik ik de maanden juli en augustus om het rustig aan te doen, om te zeilen en uitstapjes te maken. En klusjes te doen die zijn blijven liggen. Want de eerste helft van dit jaar was wederom hectisch. Mijn online advisering, begonnen in coranatijd, is een blijvertje geworden. Ik krijg het er steeds drukker mee. Mijn nieuwe dienst, de DHZ kleurenanalyse, blijkt ook in een behoefte te voorzien. Met name vrouwen die eerder advies hebben gekregen volgens het vierseizoenensysteem maken hier gebruik van.

Ook dit jaar was ik weer genoodzaakt om met een wachtlijst te werken en heb daar zelfs tijdelijk een stop op moeten zetten. Tot mijn frustratie heb ik zo’n vijftien vrouwen en mannen nog niet kunnen voorzien van een KLOA en/of STOA. Maar die ga ik tussen het luieren en rommelen door in alle rust nog voorzien van advies. Dan kan ik 1 september met een schone lei beginnen.

Mijn nieuwsbrief blijft ook tijdens mijn zomerreces verschijnen, zoals je als trouwe lezer inmiddels weet. Ben je een nieuwkomer, het zijn oude berichten met naar mijn mening nog voldoende nieuwswaarde. Ik weet dat veel van mijn volgers het fijn vinden om ze nog eens te lezen. Maar ook, als je al een kleur- of stijladvies hebt gekregen, kan het net die achtergrondinformatie geven die je mist.

Op een vraag als ‘waarom krijg ik het advies dat mijn roklengte beter niet boven mijn knie kan eindigen’ vind je op mijn website/blog het antwoord. Of ‘ik voel mij niet prettig bij een diepe V-hals, zoals jij adviseert’ zie en lees je hoe je daarmee om kunt gaan. Dat kun je doen door een zoekwoord in te tikken, zoals bijvoorbeeld ‘roklengte’ of ‘V-hals’.

Dat intikken doe je op het zoekvenster van mijn website. Je krijgt vervolgens alle berichten te zien die ik daarover heb geschreven. Op je computer zie je dat zoekvenster rechtsboven. Op je mobieltje of tablet moet je even naar beneden scrollen om het te vinden.

Hou je van lezen? Ik heb net het tweede boek van Ann Napolitano gekocht. Haar eerste boek Lieve Edward gaat over een jongen die als enige een vliegtuigongeluk overleeft. Dat is zo mooi dat ik heel nieuwsgierig ben naar haar tweede boek.

Voor nu wens ik je een heel mooie zomer.

Lida

P.S. Je hebt inmiddels gemerkt dat er meer advertenties op mijn blog staan. Een website in de lucht houden is niet gratis, integendeel het wordt steeds duurder. Als ik mijn kennis met jullie wil blijven delen zonder dat je daarvoor hoeft te betalen, kan dat alleen met advertenties. Je kunt het vergelijken met een abonnement op een krant of tijdschrift. Zonder advertenties zou dat abonnement een stuk duurder zijn.

24 gedachten aan “Zomerreces”

 1. Dag Lida,
  Ik wens je graag een hele fijne zomer toe. Een goede wind om te zeilen en lekker weer om gewoon te genieten van het leven. Veel dank voor je blogs, ik heb veel van je geleerd!
  Hartelijke groet, Barbara

  1. Dag Thiry
   Ik wens je een rustige periode toe maar zo te lezen blijft u druk .
   Vind het altijd super interessant om alles te lezen
   Een goede vakantie

 2. Hallo Lida, ik heb een KLOA bij jou gedaan en ik ben daar heel blij mee. Al eens eerder een advies gedaan maar bij jou krijg je zo’n mooi uitgebreid rapport waar ik nu echt veel meer mee kan.
  Jouw tips zijn heel fijn om mee aan de slag te gaan.
  Ik wens je een fijne vakantie.

 3. Fijne rustdagen, sportieve dagen en veel creatieve ideeën. Groeten Hannie Helmons

 4. Fijne vakantie gewenst Lyda! Als trouwe lezers vinden we onze weg wel door de advertenties heen hoor.
  Het is toch al zo fijn dat je je kennis met ons wilt delen. Ik kijk elke week weer uit naar je nieuwsbrief vol inspiratie.
  Hartelijks!

  Rinne

 5. Geniet van de welverdiende vakantie
  De advertenties vind ik niet hinderlijk. Ik lees alle berichten met veel plezier.
  Hartelijke groet

 6. Hele fijne zomer, Lida. Ik denk met veel sympathie aan ons contact terug!

  Groetjes,
  Pia Ortmans

 7. Fijne vakantie! En wat die advertenties betreft, ik doe er soms mijn voordeel mee – helemaal niet erg dus. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben die jou in september graag weer gaat volgen. Tot dan, dank zover.

 8. Heerlijk ….even er tussenuit, geniet en laad jezelf weer op voor weer nieuwe interessante berichten.
  Dank voor je wekelijkse nieuwsbrief. Elsemieke

 9. Geniet ervan! Ik ben al jaren een trouwe lezer en heb nog steeds veel aan je tips! Bedankt om het voor ons gratis te houden!

 10. En heel fijne vakantie gewenst en dank voor je nieuwsbrief. Ik kijk er elke week met veel plezier naar uit en leer er telkens van.

 11. Heerlijke vakantie Lida met veel zonnige dagen..lees graag jouw blogs en adviezen. Hartelijke groet Chris10 .

 12. Geniet van uw welverdiende vakantie. Hopelijk wordt het een mooie zomer om te zeilen. Veel plezier gewenst.

 13. Geniet van je vakantie! Voor mij zijn je berichten altijd leuk om te lezen. Ook oude berichten.
  Ik wens je een ontspannen en hopelijk ook zomerse vakantie toe.
  Tot september 🙋🏼‍♀️

 14. Hele fijne vakantie, Lida! Ik wens je heerlijk zeilweer en veel rust. Geniet van je vakantie!

 15. Dank voor al je leerzame en leuke blogs,Lida!
  Ik wens je een heerlijke zomer met tijd voor jezelf, zon en wind in de zeilen.
  Hartelijke groet,
  Tineke

 16. Lida ik heb er profijt van dat ik de KLOA en STOA bij jou heb laten maken. Ik wens je een fijne vakantie toe.

 17. Een hele mooie en fijne vakantie toegewenst Lida.
  Geniet ervan en hopelijk weer helemaal opgeladen terug!
  hartelijke groet

 18. Een fijne vakantie en mooie zomer gewenst, Lida (dan hebben wij ‘m ook 😉)
  Bedankt voor je blog iedere zondag opnieuw. Steeds afwisselend met veel kennis van zaken opgesteld.

Reacties zijn gesloten.